Ágymesterek blogja

Ágymesterek blogja

Fehér gyerekágyak - Bátor gyerekágy

2010. május 17. - Fanyűvő

Ha létezik szép felület, akkor a fehérre festett fa az. Az általunk leggyakrabban használt úgynevezett "fedett" felület esetén is látható még a fa erezete. A kész bútor hatásának leírására  a "jó értelemben vett arisztokratikus" jut most eszembe. A fehér gyerekágyból "hercegkisasszonyos" lesz, a fehérre festett felnőtt ágyból pedig igazi angol polgári bútor. Ami ma már arisztokratikusnak hat. :) Sikerült jól belebonyolódnom a a történelmi metaforákba, pedig csak azt szerettem volna leírni, hogy igazán érdemes festett fehér ágyat készíttetni, mert ... szép!

A klasszikus "fedett fehér" mellett még számos árnyalat létezik a "fehér kategóriában" : a fehér különböző tört árnyalatai, koptatott fehér, patinázott fehér stb. Ezeknek az elkészítésére is nyitottak vagyunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://agymester.blog.hu/api/trackback/id/tr412008939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eperlányka · http://zalanfutasa.blogspot.com/ 2011.02.18. 10:10:00

Sziasztok!
S hol tudnék ilyen szép ágyhoz jutni?
Eper
eperlevelke@gmail.com
süti beállítások módosítása