Ágymesterek blogja

Ágymesterek blogja

Berci fotelágy

2010. május 16. - Fanyűvő

Vevőinknek nem csak hagyományos ágykeretek jelenthetik a megoldást a problémáikra az alvás/fekvés/ágynemű elrakása területén. A keresletre, igényekre fogékonyak vagyunk: Így született meg a "Berci" fotelágy. Formája jól eltalált "kamaszos" lett, stílusjegye az erős kötélből készült fiókhúzó. Ágyneműtartója praktikus, 80cm mély, 30 (!) cm magas. Kiúzása után lehet ráhajtani az ágyrácsot, majd erre ráhajtani a szivacsot. Nem csak natur lakkozva, hanem pácolva is rendelheted, így színében a gyerekszobához alkalmazkodva is elkészíttetheted velünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://agymester.blog.hu/api/trackback/id/tr882007834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Istvánné Gulyás 2016.01.16. 17:32:35

Szeretném az arat es a meretet

Judit10 2017.03.08. 07:29:51

Érdekelne, hogy a Berci fotelágy a képen látható színben és minőségben mennyibe kerül? Menyi idő alatt tudják szállítani és beszerelni? A választ az Ejudit10@freemail.hu oldalra kérném küldeni. Előre is köszönöm, üdvözlettel: Judit
süti beállítások módosítása