Ágymesterek blogja

Ágymesterek blogja

Gyerekágyat keresel? Húsz hasznos cikkel segítünk, hogy találd meg a számodra ideálisat!

Az Ágymesterek tíz évének tapasztalat húsz postban

2013. február 11. - Fanyűvő

blogpost1kicsi.jpgNapi legalább két alvás, beágyazás, matracon ugrálás, ágy alá elpakolás. A gyerekágy fontos színtere a gyerekek életének.  A rácsos ágyat pillanatok alatt kinövik, vagy érkezik a kis tesó, ezért tovább kell lépni eggyel nagyobb ágyba. De milyen legyen a gyerek életében az első igazi ágya? Lehet-e szerethető, de a szülők számára mégis praktikus egy gyerekágy? Milyen fából legyen? Hogy válasszam ki a színét? Mikor biztonságos egy leesésgátló, egy létra? Milyen egy jól működő és pormentes ágyneműtartó? A vendégágy lehet-e egyúttal ágyneműtartós is?

Megannyi kérdés, amely felvetődik a gyerekszoba kiemelten fontos bútor eleme: a gyerekágy megvásárlása, elkészíttetése kapcsán. Tíz év fa ágykeret gyártás tapasztalatával a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt, hogy a gyerekágy vásárlást tervezők számára átadjuk minden tudásunkat ezen a területen. Segítségünkkel lépésről lépésre megismerhetik a gyerekágy beszerzése kapcsán rájuk váró eldöntendő kérdéseket. Akik követ bennünket néhány hétig, az szinte biztosan a számára ideális gyerekágyat fogja kiválasztani vagy elkészíttetni.

Aki kedvet és energiát érez magában, az az egyes témák kapcsán jelezzen vissza nekünk az ő saját igényei, észrevételei kapcsán e-mailen! Címünk: info@agymester.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://agymester.blog.hu/api/trackback/id/tr165074452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása