Ágymesterek blogja

Ágymesterek blogja

Milyen egy jó gyerekágy? III. A gyerekágyak formáiról

2013. február 15. - Fanyűvő

blogpost3.jpgMiután sikerült eldöntetünk a gyerekágy vagy gyerekágyak ideális méretét, azután az ágykeretek formavilágával, stílusjegyeivel érdemes foglalkoznunk. Kiindulópont a saját ízlésünk, formai elképzeléseink, de befolyásolhatja a gyerekszoba stílusát a házunk, lakásunk lakberendezési  stílusvilága is. Egy nagyon modern belsővel rendelkező lakásba egészen bizonyosan nem illik egy rusztikus, country vonalvezetésű gyerekágy, sokkal inkább egy letisztult, modern formavilág. Azaz kintről haladjunk befelé, a lakásból a gyerekszoba felé.

Ha már bebútorozott gyerekszobába választunk gyerekágyat, akkor jó döntés, ha a meglévő gyerekbútor formavilágához igazodik a gyerekágy is: egyszerűhöz egyszerűt, coutryhoz country, romantikushoz, romantikusat! Aki nálunk készítteti el a gyerekágyát, számíthat arra, hogy ezen a téren is partnerei leszünk. Elkészülhet egy külföldi honlapon talált meseszép gyerekágy is? Olvass tovább és kiderül!

Ha még nincsenek bútorok a gyerekszobában, csak most tervezzük a berendezést, akkor az elérhető hazai kínálatot kell figyelembe vennünk. A domináló „kikás-ikeás” gyerekszoba kínálat formavilága általában az egyszerű letisztult kategóriába tartozik, a sorozatgyártott népszerű ágykereteink különösebb igazítás nélkül passzolnak hozzájuk.

Sokan meseszép gyerekágyak elkészítése kapcsán fordulnak hozzánk. Azaz olyan formákkal, amelyeket nem idehaza, inkább külföldi honlapokon, lakberendezési újságokban láttak. A lényeg, hogy nagyon örülünk ez ilyen igényeknek, örömmel el is készítjük őket! Mindenkit arra bíztatunk, hogy minél szebb gyerekágy álmaival bátran forduljon hozzánk!

Akinek tanácsra van szüksége a fentiek kapcsán, számíthat ránk! És számíthat ránk az ideális vagy éppen vágyott formájú gyerekágya megvalósítása kapcsán is!

Ha van kérdésed ezzel a blog bejegyzéssel kapcsolatban, bátran tedd fel nekünk ezen a címen: info@agymester.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://agymester.blog.hu/api/trackback/id/tr345081728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása