Ágymesterek blogja

Ágymesterek blogja

Ágymester fenéklemez

2009. november 03. - Fanyűvő

A zárt oldalfalú ágyneműtartós ágyak fenéklemeze egy pofonegyszerű történet. A gyártás szempontjából. Az ágy későbbi tulajdonosának sem rossz, de tulajdonképpen lehetne jobb is. A hagyományos - és kihangsúlyozom, hogy nem rossz - fenéklemez általában egy 80 vagy 90 cm széles és általában 200 cm hosszú farost lap. Hátránya, hogy kicsit nehezen kezelhető, nem segíti elő az ágyneműtartó szellőzését, és belelépni sem nagyon lehet.

Végre elérkezett az idő, hogy végiggondoljuk ezeket a hiányosságokat és megoldásokat nyújtsunk azokra. Az új Ágymester fenéklemeznek leginkább a hölgy vásárlók örülhetnek, mert elősegítik az ágynemű jobb szellőzését. A kialakított lukak segítségével könnyebben kivehetőek az ágy aljából, ezáltal könnyebb a takarítás az ágy alatt és az ágyneműtartóban! Reméljük, hogy sok leendő várálónk életét tehetjük még könnyebbé az Ágymester fenéklemezzel.

A bejegyzés trackback címe:

https://agymester.blog.hu/api/trackback/id/tr711496587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása