Ágymesterek blogja

Ágymesterek blogja

Ágymester részletek

2010. május 16. - Fanyűvő

Az ágykeretek kapcsán a lényeg sokszor a részletekben rejlik. A gyerekágyak például igen praktikusak, ha ágyneműtartó is készül az ágyhoz. Még jobb, ha ez az ágyneműtartó beépített, fióksíneken guruló kivitel, nem csak "alágurítós", amely könnyen porolódik.

A legtöbb gyerekágyunk így zárt, beépített ágyneműtartós rendszert kap. Az ágy elkészülm szép és praktikus. Kiszállítjuk, összeszereljük, minden csodás, a kis lurkó elégedett mosollyal felcsücsül az ágy szélére és.. És a lábát lógatva a cipője sarkával elkezdi ütemesen rugdosni a drága ágy ágyneműtartójának frontját. Gyakran nem is rosszaságból, inkább alapfokú izgágasága, mozgásvágya miatt.

A megoldás az, hogy az ágyneműtartós rendszer fiókjait beljebb építjük. Csak annyival, hogy ne lehessen kárt tenni a fiókok elejében. Ez a megoldás azért is praktikus, mert könnyebb és kényelmesebb lesz "odalépni" az ágyhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://agymester.blog.hu/api/trackback/id/tr92008028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása