Ágymesterek blogja

Ágymesterek blogja

Ágymester megoldások III. - ágyneműtartós plusz fiókos

2010. május 25. - Fanyűvő

Az "ágyneműtartós ágykeret" alatt a gyakorlat és a vevők igénye olyan ágykeretet ért, amely esetében az ágynemű és egyéb használati tárgyak elpakolása szinte pormentesen történet az ágyba.

Klasszikus verziója a zárt oldalfalú, földig érő, alul-körben zárt verzió. Ennek matractartó rácsa a lábvégtől emelhető gázrugók segítségével. A nálunk készülő típusok kapacitása óriási, mert figyelünk arra, hogy az ágyrácsot kicsit megemeljük. Elég 6-8 centi, és azok a dobozok, amelyek a boltban kapható - egyébként sokszor kiváló - típusok esetén nem férnek be az ágyneműtartóba, nos azok náluk elférnek. Klasszikus példa a dobozok mellett a kb 40 cm magas síbakancs, boardos csizma, hangszeres láda és antik írógép dobozban.

Az első hurrát tehát akkor mondják ki a vevőink, amikor megtudják, hogy nálunk egyedi belső magasságú, zárt, szinte pormentes ágyneműtartós ágyat készíttethetnek.

A második hurrát akkor látom a szemükben, amikor megtudják, hogy fiókokat is készítünk a zárt, igen a zárt ágyneműtartós ágyakhoz. Miért kedvelik ezt a megoldást a vevők, miért előnyös az, ha az egyébként jól használató zárt és jó magas ágyneműtartó fiókokat is kap? A válasz a kényelemben és a praktikumban rejlik. Az ágyakat általában a család férfi tagja fizeti, ám leginkább a család női tagja használja. Hiába edzett a női kar, az ágyrácsot pedig hiába segíti gázrugó emelni, használata mégis fárasztó. Pláne, ha több gyerek is van a háztartásban, akkor takarók ki, takarók be, párnák ki, párnák be. Ilyenkor jönnek jól a fiókok. Igen, fiókok az ágyneműtartók terében, egy, kettő, vagy akár több is. Oldalról, lábvég felül. Egymás mellett, egymás alatt-felett. Ahogy szükség van rájuk, ahogy ideálisak. Az első képen például olyan fiókokat lehet látni, amelyeket "a fregoli" elhelyezésére kértek - speciálisan. A leggyakrabban azonban nem keskeny és széles, inkább magas és kevésbé széles fiókokat kérnek és leggyakrabban a lábvég felül. Ezt mutaja a második kép is bepillantást adva a fiókos -ágyneműtartós szerkezetbe is. Még több képet, még több megvalósult egyedi megoldást lehet találni az ágymesteres weboldal egyedi ágyakat tartalmazó galériájában.

A bejegyzés trackback címe:

https://agymester.blog.hu/api/trackback/id/tr722030488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása