Ágymesterek blogja

Ágymesterek blogja

Ágyneműtartós ágyakról

2010. május 16. - Fanyűvő

Négy éve készítettük az első ágyneműtartós ágyunkat. Ezek az ágyak zárt oldalfalakkal rendelkeznek, úgy kell őket elképzelni, mint egy hátára döntött szekrény. Éppen ezért egy ágy és egy szekrény praktikusságával rendelkeznek. aludni és pakolni is lehet beléjük.
Azóta többszáz darabot készítettünk, általában egyedi megrendelésre. Az évek alatt nagyon sok tapasztalatunk halmozódott fel az ágyneműtartós ágyak területén. Néha például 6-8 centin múlik az, hogy használati tárgyaink eltűnjenek az ágyban. A boltokban kapatható ágyneműtartós ágyak ugyanis gyakran nem elég mélyek, egész egyszerűen nincs bennük elég hely. A vásárlók ilyenkor hozzánk jönnek és akár felár nélkül készítenek magasabb ágyneműtartós ágyat. A képen látható "készlet" egy ilyen egyedi magasságú, de csak 140x200-as (!) ágyból származik. Ezért vagyunk mi az Ágymesterek.

A bejegyzés trackback címe:

https://agymester.blog.hu/api/trackback/id/tr622007910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása